G17Plus – business portal

Vesti iz business sveta

Moderan poslovni prostor

Nema sumnje da niste čuli za izreku da onaj ko voli svoj posao – ne mora da radi. Još ako tome dodamo da je radno mesto drugo mesto po količini vremena na kojem boravite posle svoje kuće, nije ni čudo što veliki broj ljudi svoj posao doživljava kao – drugu kuću. Ovde bismo s pravom mogli da se zapitamo kako ta druga kuća treba da izlega? Šta je ono što, pored dobrog kolektiva, čini da se osećate prijatno dok ste “prijavljeni u sistemu”?

Feng šui modernog poslovnog prostora

Šta bi to jedan prostor trebalo da poseduje da bi predstavljao stimulativno radno okruženje i povećao učinak svih zaposlenih? Kakva je “feng šui” filozofija u poslovnom svetu? Šta je prva asocijacija na velike poslovne centre u neboderima? Visina, sasvim sigurno – više nije stvar prestiža. Instaklo je mesto na kojem možete dobiti odgovor šta je “žica g” u poslovnom svetu i on je vrlo jasan – kao što je u poslu suština daleko bitnija od forme, tako je i materijal izuzetno bitna stvar kada govorimo o tome ne samo koliko će poslovni prostor delovati moderno, već i prijatno. 

Prednosti stakla u poslovnom ambijentu

Poprilično dugo, staklo je nezaobilazni materijal u bilo kom tipu arhitekture, a zbog svojih prednosti postalo je sve češći ne samo u poslovnim, već i stambenim objektima. Na listi prednosti možemo nabrojati više njih, a svaka od njih je razlog da se što veći deo betonsko-drvenih konstrukcija – zameni. Prva stvar je cena – staklo je daleko jeftinije od bilo kojih drugih elemenata u građevinarstvu, a takođe je i poprilično adapribilno na različite uslove, zbog čega se koristi kako za spoljne, tako i za unutrašnje staklene pregrade.

Pored toga, pomenute pregrade se izuzetno lako održavaju, ne traže krečenje umesto zidova, mogu biti od providnog ili obojenog stakla, a takođe mogu prestavljati i prostor za lepljenje različitih vrsta najkvalitetnijih tapeta koje mogu upotpuniti poslovni prostor i pružiti mu neke vedrije tonove. Praktično je, sa staklom nećete imati kapljjice kreča u prostorijama, ali sasvim sigurno hoćete eleganciju i otmenost

Staklena vrata u poslovnom prostoru

Ni vrata nisu zaobišla ovu “staklenu revoluciju”, te ih Instaklo nudi u najrazličitijim oblicima. 

Staklena vrata mogu biti klizna, sa šarkama ili sa podnim automatima, shodno potrebama potrošača. Svi okovi su najvišeg kvaliteta i ispunjavaju sve zahteve, kako sigurnosne, tako i estetske. Klizna staklena vrata su odlično rešenje ukoliko imate manji prostor. Ova vrata štede prostor i izgledaju otmeno. Ukoliko želite da sačuvate intimu, staklo može biti u određenoj boji, matirano ili sa šarom. Automati za vrata služi za lakše i sigurnije zatvaranje vrata, pa im je samim tim i dugotrajnost zagarantovana. Sistem staklenih vrata se fiksiraju na vrlo profesionalan način, tako da je bezbednost podignuta na visok nivo.

Stakla za kuhjinje

Ukoliko neko od zaposlenih želi da napravi mali predah za šoljicu kafe, Instaklo takođe nudi stakla za kuhinje koja će učiniti da se omiljeno mesto za pauzu ne razlikuje od ostatka poslovnog prostora, kao i to da njegovo održavanje bude lakše nego što je to slučaj sa pločicama, a može doći u boji koju vi izaberete.

Categories: Uredjenje

Tags: , , , ,