G17Plus – business portal

Vesti iz business sveta

Televizijski program za ispunjen dan

Gledanje televizije može da ima odlične opuštajuće efekte na čitav duh i telo. U zavisnosti od odabranog programa, televizija može definitivno da popravi dan. Zbog toga, važno je da bude dostupan kvalitetan sadržaj, koji će ispuniti potrebe i odgovarati ukusu svakog gledaoca. To omogućavaju uvek inovativni i bogati Total tv paketi.

Kada su u pitanju provajderi koji pokrivaju područje naše zemlje Total tv paketi su jedan od najviše preferiraniih, iz velikog broja razloga. Ne samo da je moguće pronaći programe koji će savršeno odgovarati gledaocima, već i čitav niz srodnih kategorija televizijskih kanala, što može ispuniti čitav vaš dan. 

Bogat televizijski sadržaj daju Total tv paketi

Malo je reći da se Total tv paketi ističu i razlikuju od ostalih ponuda dostupnih provajdera u našoj zemlji. Aktuelnu ponudu možete pogledati ovde. Danas su veoma rasprostranjeni, iz razloga što su kreirani kao odvojene ponude, tako da obuhvataju opšte programe u kombinaciji sa dodatnim sadržajem, prema ukusima i potrebama korisnika paketa. Pored toga, bogat televizijski sadržaj omogućavaju i sa aspekta novčanih izdataka, odnosno troškova za gledaoce. Naime, svaka ponuda ima svoj cenovni rang, od standardnog do premijum nivoa. 

U svakoj kombinaciji programa u odvojenim paketima emituje se bogat sadržaj, u kategorijama informativnog programa, filma, muzike, informacija iz sveta, zanimljivosti, edukacije i tome slično. Da bi dan bio ispunjen, omogućen je višečasovni pregled omiljenih serijskih programa, kao i snimanje, premotavanje u slučaju nemogućnosti praćenja redovnog sadržaja. 

Prilagodljivost televizijskih programa za ispunjen dan

Da bi se televizijski sadržaj mogao u potpunosti ispratiti, nekada je potrebno da provajderi kreiraju raznovrsne mogućnosti prilagođavanja potrebama gledalaca. Total tv paketi imaju tu prednost koja se ogleda u mogućnosti podešavanja različitih naprednih funkcija, za gledanje televizije u vremenu kada to odgovara korisnicima. Prvenstveno, mogućnost premotavanja i do 72 sata imaju svi Total tv paketi, što je savršen način da se pogleda omiljeni kanal i sadržaj čak i izvan okvira redovne satnice i emitovanja uživo. Pored toga, snimanje je dodatna funkcija koja daje prostor da se uvek prema potrebi pogleda određeni sadržaj kanala, iznova i iznova. Total tv paketi su razvrstani u tri ponude, i to su: Start, Extra i Premium. 

Oni su osmišljeni tako da pružaju mogućnost svih naprednih podešavanja, kao što je i kreiranje liste omiljenih kanala, zatim funkcije tajmera i podsetnika da određeni omiljeni deo programa – film, muzički spektakl, informativna ili zabavna emisija, ili serija počinje u određenoj satnici. Sve navedeno, odličan je način da se ispuni dan uz praćenje kvalitetnog televizijskog sadržaja na omiljenim programima. Svaki od navedena tri paketa pružaju različit broj programa u standardnoj i hd rezoluciji. Uz to, veliki broj raspoloživih naslova u video klubu, koji se kreće od 1.500 do čak 18.000 naslova u zavisnosti od paketa, stvara efekat pravog bioskopa u svom domu. Instalacija, konsultacije i potrebe popravke u ugovornom periodu su obaveza provajdera koja je u potpunosti besplatna. 

Televizijski program zaista može biti kreiran sa idejom da upotpuni dan svakom gledaocu. Bilo da se radi o slobodnom vremenu, kišnom danu ili jednostavno omiljenom programu koji se preferira svakog dana, Total tv paketi su izbor koji će sigurno uneti kvalitne kanale u vaš dom. Zbog toga je veliki broj ljudi poklonilo poverenje baš ovom provajderu i za više ugovora uzastopno, iznova i iznova.

Categories: Dom