G17Plus – business portal

Vesti iz business sveta

Prednosti internet sajta i web prodavnice

Ukoliko imate firmu želećete da imate sajt. Zašto je to tako? Sajtom ćete definitivno poboljšati svoje poslovanje jer ćete na taj način dati veću mogućnost potencijalnim klijentima da bolje upoznaju vašu firmu, poslovanje, proizvode i usluge i na taj način steknete poverenje klijenata. Ukoliko niste znali evo jedne zanimljive činjenice, čak 85% potrošača pre nego što se odluče na bilo koju kupovinu ode na sajt firme kako bi se uverili u kvalitet proizvoda. Ako je još pritom vaš sajt kvalitetan desiće se to da ćete potencijalne klijente zadržati na njemu ostaviti odličan utisak i na kraju navesti da kupe vaš proizvod ili uslugu.

Ono što je bitno napomenuti jeste da je vaš sajt ono što predstavlja vašu firmu na internetu i kvalitetna izrada internet sajta se i više nego isplati. Međutim kvalitetan sajt sa sobom nosi još par stvari. Ostanite sa nama i sanzajte više o tome u nastavku teksta.

SEO optimizacija

SEO strategija je i više nego neophodan element svakog sajta. Ovo je ono što pomaže vašem preduzeću da napreduje. Primenom dobre SEO strategije vaš sajt će biti dobro pozicionirati na Guglu. Samim tim će vas svi potencijalni klijenti i ostali moći lako naći na internetu. Što je veća posećenost vašem sajtu to su i veći izgledi da se neko od posetilaca opredeli za neke od vaših prozivoda i usluga. Stoga zapamtite izradu sajta potrebno je da prati i SEO optimizacija.

Kako bi imali kvalitetan sajt potrebno je da ga poverite ozbiljnoj firmi. Kvalitetan sajt je onaj koji je funkcionalan ali i onaj koji dobro izgleda, na osnovu toga se stiče dalje poverenje i na kraju donosi odluka o kupovini.

Web dizajn kao nužan

Web dizajn vam mora biti dobar jer na taj način ćete ljude naterati da se zadrže na vašem sajtu. Na osnovu dizajna sajta stiče se i utisak o vašem brendu. Zastarelim sajtom i nefunkcionalnim oteraćete potencijalne klijente. Dobar dizajn učiniće i da se ljudi na vašem sajtu lakše snađu. Definitvno ne želite na kom je korisnku potrebno mnogo vremena da se anđe i prinađe neku njemu bitnu informaciju.

Google i ključne reči

Sigurno ste već čuli ali imati sajt u poslednje vreme nije dovoljno. Svako ko
želi da mu poslovanje napreduje i bude uspešno mora imati na umu da mu prozivodi i usluge moraju biti dobro rangirani na Guglu. Pored same izrade internet saja izrada interent prodavnice je takođe poželjna. Izrada internet sajta ali i izrada web prodavnice je poprilicno jednostavan proces. Svako ko se malo bolje razume u to može i sam izraditi sajt. Troškovi izrade sajta su minimalni. Jedan deo troškova tiču se hostinga odnosno zakupa servera a drugi se tiče domena odnosno adrese vaše i koji se kupuje za period od jedne do više godina.

Categories: IT

Tags: , , , ,