G17Plus – business portal

Vesti iz business sveta

Rođendan u organizaciji dečije igraonice – pun pogodak

Planiranje proslave dečijeg rođendana donosi mnogo radosti, iščekivanja i nestrpljenja koje kod mališana raste iz dana u dan. Sa druge strane, roditelji su okruženi brojnim obavezama, organizacijom i ispunjavanjem želja deteta, pa im veliku olakšicu u svakom pogledu mogu pružiti dečije igraonice. 

U modernom vremenu, rođendani se proslavljaju u igraonici, posebno za uzrast do nekih 10 ili 11 godina, dok postoje i specijalne varijante opremljenog ambijenta za zabavu i starije dečice. Proslava se može organizovati samostalno uz zakup dečije igraonice, ili se kompletna nabavka potrebnih stvari i ispunjenje očekivanja deteta može prepustiti osoblju, uz predah, olakšanje i sigurnost da će sve biti kao što je zamišljeno.

Prostor igraonice savršen je za rođendansko slavlje

Nekada su se rođendani slavili u kući ili stanu, što je često bio manji prostor, za razliku od dečije igraonice koja može da ugosti veliki broj dece. Zato, nije retkost da se danas pozivaju cele grupe iz vrtića ili odeljenja škole na proslave, jer će u igraonici sve biti besprekorno. 

Zakup prostora nije tako skup, a u ambijentu se nalazi sve što je potrebno – igračke, sprave za rekreaciju poput penjalica, lavirinta, tobogana i slično, muzički uređaji, nameštaj, posuđe i drugo. Sve što je potrebno da se deca ugoste, nalazi se u prostoru dečije igraonice.

Kompletna organizacija keteringa i dekoracije

Uz dogovorene usluge, dečije igraonice mogu obezbediti hranu, piće, tortu i željenu dekoraciju za rođendan mališana. To znači da roditelji nema potrebe da se bave izborom namirnica, pića i drugim detaljima, već sve što žele da bude nabavljeno, realizovaće osoblje iz igraonice. 

Naravno, mališani biraju željeni izgled torte, dekoraciju balonima, kapice, pinjate i slično. Za to vreme, roditelji mogu da naprave predah, odmore i bave se drugim stvarima uz sigurnost da sve što je traženo, biće u potpunosti obezbeđeno.

Animatori i maskote za maksimalnu zabavu

Deca poistovećuju rođendane sa prisustvom animatora, koji prerušen u omiljene maskote iz crtanih filmova i druge junake i likove, osvaja njihova srca uvek i iznova. Pored toga, organizuju se zabavne radionice u kojima pokazuju kreativnost, inovativnost, znanje i sposobnosti. 

Često, deca uživaju u igri kao što su karaoke, „muzičke stolice“, crtanje po licu i sportskim nadmetanjima. Kompletna organizacija animatora i maskota, takođe se može prepustiti osoblju dečije igraonice. 

Važan predah za roditelje u svakom smislu

Ne samo da je organizacija rođendana lakša kada se obavlja od strane osoblja dečije igraonice, već i sama činjenica da roditelji nemaju potrebe da ugošćavaju mališane u svom domu, takođe je znatno olakšavajuća za njih. U tom pogledu, nema potrebe za pripremom i čišćenjem prostora, a zatim ponovo raspremanjem nereda, kao što bi to bio slučaj kod kuće. 

Roditelji mogu da odahnu, popiju kafu i ugoste druge roditelje u predviđenom delu igraonice, bez bilo kakvog opterećivanja oko rođendana. Pored toga, za razliku od kuće i stana, igraonica ima bezbedan prostor, koji pruža sigurnu igru u svakom trenutku.

Rođendan u organizaciji dečije igraonice je pun pogodak, kako za mališane, tako i za roditelje. O svakom detalju se brine sa posvećenošću i na zadovoljstvo roditelja i dece, dok oni imaju potpuni komfor i ugođaj da uživaju u rođendanu.

Categories: Život