G17Plus – business portal

Vesti iz business sveta

Šta je sve to poželjno posetiti u Beogradu?

Ako ste u Beogradu prvi put, onda vam je potreban i mali vodič kako bi vaše dane u našoj prestonici proveli najbolje moguće. Ostanite sa nama i u nastavku teksta saznajte šta bi to bilo poželjno sve obići u našem gradu. Naš grad poseduje zadivljujuću arhitekturu, u našoj zemlji naićićete na mnoštvo prirodnih lepota kojima nećete moći odoleti. Mlađa populacija se u ovaj grad rado vraća jer Beograd ima dosta sadržaja kada je noćni provod u pitanju. Dakle mnogo je razloga zašto posetiti ovaj grad i vreme je da to učinite ako do sada niste. 

Ako planirate da dolaizte u Beograd jedna od prvih stvari koje morate uraditi jeste pronalazak smeštaja. Naš savet je da to budu stanovi za izdavanja Beograd centar. Zašto kažemo centar? Iz centra će vam biti lakše da idete svuda po gradu a ujedno i da posetitie sve ono što ste naumili. Beograd nije mali grad i ako stan iznajmite negde na periferiji uzmite u obzir da ćete ako niste sopstvenim vozilom došli da promenite i po nekoliko gradskih linija kako bi stigli do željene destinacije. Javni gradski prevoz je dosta opterećen i generalno gužve su uvek i svuda. Taksi prevoz ume da bude skup pa vam možda u tom slučaju najbolja opcije iznajmljivanje automobila. Rent a car u Beogradu je zapravo najbolja opcija ako ste turistički ovde. Svuda ćete uspeti da stignete, bez žurbe i jurnjave. Moćićete da krećete kada želite, da se zadržavate koliko želite što je neprocenjiva stvar na putovanjima. Za rezervaciju automobila biće vam potreban samo internet i par klikova. Kod rent a car-a imate mogućnost i  da vas iznajmljeno auto već sačeka na aerodromu po dolasku na isti. Ako želite određeni model automobila onda rezervaciju istog izvršite ranije kako bi bili sigurni da će vas to vozilo i sačekati. Koju ćete rent a car agenciju odabrati to zavisi od vas. Najbolje je pogledati komentare korisnika određenih agencija po internetu i na taj način steći bar neki utisak o samoj agenciji. U Beoradu obavezno prošetajte pored reka. Beograd leži na ušću Save u Dunav i nikako ne treba propustiti boraviti u prirodi bar neko vreme i uživati u pogledu i ovim prirodnim lepotma koje Beograd nudi. Obavezno u Beogradu posetitie muzeje, izložbe ili pak koncerte jer upravo se u našoj prestonici odigrava mnoštvo kulturnuh dešavanja koje ako ste ovde nikako ne treba propustiti. 

Najpoznatija boemska četvrt u Beogradu je Skadarlija. Ovo mesto definitivno morate posetiti. Proslave u Skadarliji su pogotovo nešto posebno. Ovde možete uživati u tradicionalnim srpskim specijalitetima i dobrom piću, još boljoj muzici i jedinstvenom ambijentu. Skadarlija ima neke od najstarijih kafana koje skoro pa svi znaju. Ako dolazite ovde obavezno posetite ili Tri Šešira, ili Dva jelena ili kafanu Šešir moj. Skadarlija vam je u centru grada i do nje se generalno lako stiže. 

Categories: Apartmani, Rent a car, Turizam

Tags: , , ,