G17Plus – business portal

Vesti iz business sveta

Da li vam je potrebna izrada sajta?

Ukoliko imate preduzeće želećete da imate internet sajt. Zašto? Izradom sajta poboljšavate vaše poslovanje time što dajete mogućnost potencijalnim klijentima da bolje upoznaju vaše proizvode i usluge i time steknete njihovo poverenje. Prema istraživanjima čak 85% potrošača pre nego što se odvaži na kupovinu određenog proizvoda poseti sajt kompanije ne bi li se uverili u sam kvalitet proizvoda. Ukoliko je vaš sajt kvalitetan on će svakako ostaviti odličan utisak na potencijalne potrošače i klijente i time ih navesti da se odluče na kupovinu baš vaših proizvoda.

Vaš sajt predstavlja vaše preduzeće na internetu i kvalitetna izrada sajta donosi i više nego dugoročan uspeh vaše kompanije. Šta sve nosi sa sobom kvalitetan sajt saznajte u nastavku teksta.

SEO optimizacija kao sastavni deo izrade sajta

Ukoliko planirate da imate sajt, pored same izrade istog važno je da primenite i SEO strategije. SEO optimizacija će vam u tom smislu pomoći kako bi vaše poslovanje napredovalo. Primenom određenih SEO strategija i tehnika vaš sajt može biti dobro pozicioniran na Guglu. Samim tim što je vaš sajt dobro pozicioniran u rezultatima pretrage na Guglu ljudi će moći lakše da vaše preduzeće odnosno vaš sajt pronađu na internetu. Uzevši u obzir veću posećenost sajta veće su i mogućnosti da se neko od posetilaca ili potencijalnih klijenata opredeli za vaše usluge odnosno proizvode. Zbog toga je jako bitno da SEO optimizacija prati samu proces izrade sajta. 

Kvalitetna izrada sajtova osnova je boljeg poslovanja i zbog toga je jako važno poveriti je firmi koja se profesionalno bavi time. Profesionalna izrada sajta podrazumeva više elemenata. Svako od nas kada želi bilo koji proizvod ili uslugu sa određenog sajta donosi odluku o kupovini između ostalog i na osnovu samog izgleda sajta jer upravo se na osnovu izgleda i funkcionalnosti stiče veće poverenje i donosi odluka o kupovini.

Nezaobilazni web dizajn

Ukoliko želite dobar sajt onda morate da uložite u dizajn istog. Na taj način ćete podstaći ljude da se duže zadrže na vašem sajtu i samim tim saznaju više o vašem poslovanju. Na osnovu web dizajna može se steći prvi utisak o vašem brendu. Odbojnim, zastarelim, nefunkcionalnim dizajnom možete odbiti korisnike i učiniti da ga posmatraju sa određenom dozom nepoverenja. Dobro osmišljen dizajn sajta doprineće mnogo, između ostalog i boljem snalaženju na samom sajtu. Sigurno ne želite sajt gde korisniku treba dosta vremena da se snađe i pronađe određenu informaciju jer to je još jedan od razloga zbog kog će isti odustati od kupovine ili usluge i pre vremena napustiti vaš sajt. 

Gugl i ključne reči

Imati samo sajt u današnje vreme nije dovoljno. Svako ko želi da pospeši svoje poslovanje sigurno će želeti da se upravo njihove usluge i proizvodi ili sadržaj rangira na prvoj strani Gugla za određene ključne reči. Svako ko se profesioinalno bavi ovim poslom znaće kako da vaš sajt rangira na vrh rezultata pretrage na Guglu za određene ključne reči. 

Categories: IT

Tags: , , ,