G17Plus – business portal

Vesti iz business sveta

Rent a car u gradovima širom Srbije

Naša zemlja ima mnogo toga da ponudi kada je turizam u pitanju. Zato ne čudi što je upravo Srbija sve popularnije turističko odredište strancima poslednjih godina. Pored prirodnih lepota koje možete pronaći širom naše zemlje, tu je svakako i zanimljiva arhitektura ali i bogata istorija i kultura. Naša kuhinja koju čine raznovrsna, jaka, začinjenja hrana nudi nezaboravne ukuse koji se samo u našoj zemlji mogu osetiti. 

Sve ovo ukupno Srbiju čini poprilično interesantnom kako strancima širom sveta tako i našem stanovništvu koji odlučuje da svoje godišnje odmore provede upravo ovde. 

Prevoz u našoj zemlji

U našu zemlju stranci uglavnom dolaze avionom. Kada su u pitanju aerodromi, naša zemlja poseduje dva: aerodrom Nikola Tesla lociran u Beogradu i aerodrom Konstantin Veliki u Nišu. Ono po čemu je aerodrom u Nišu specifičan jesto to što služi za poslovanje jeftinih komercijalnih aviokompanija  pa tako sa aerodroma u Nišu često možete pronaći jeftine letove. Stranci upravo zbog dolaska avionom u našu zemlju ostaju bez sopstvenog prevoza  pa su im tako na raspolaganju nekoliko vidova istog. Tu je javni gradski prevoz koji budimo iskreni ume da bude poprilično spor a o gužvama i da ne govorimo tako da nije baš najbolja opcija ako ste stranac koji želi što više toga da poseti u našoj zemlji za kratko vreme. Sa druge strane imamo taksi prevoz koji je značajnije komfornije prevozno sredstvo ali skuplje, pogotov ako odsedate u našem glavnom gradu. Ako ste stranac u Beogradu definitivno vam treba rent a car Beograd jer na taj način imate obezbeđen prevoz tokom celog dana, možete da posetite više lokacija odjednom i definitivno predstavlja najbolju varijantu. 

Kod nas kao i u svetu danas možete naći mnoštvo rent a car agencija gde možete iznajmiti najrazličitije modele automobila po sasvim pristojnim cenama i uživati u maksimalnom komforu. Osim toga dostupne su vam brojne pogodnosti, a možda jedna od najznačajnijih je mogućnost preuzimanja automobila na bilo kojoj lokaciji u gradu ili aerodromu. Beograd će vam verovatno ponuditi najviše opcija ali ne zanemarite ni manje gradove u Srbiji.

Većina se upravo odlučuje za aerodrom Konstantin Veliki u Nišu zbog jeftinijih letova koji saobraćaju preko ovog aerodroma. Zbog toga je Niš dosta posećen od strane stranaca ali i naših stanovnika. Rent a car Niš omogućava dosta pogodnosti svima koji žele koristiti ovu vrstu usluge u gradu Nišu. Jedna od njih je i mogućnost preuzimanja automobila upravo na aerodromu Konstantin Veliki ali i bilo kojoj drugoj lokaciji u gradu. 

Većina rent a car agencija poseduje bogat vozni park pa tako svako može naći model automobila koji baš njemu odgovara. Sva vozila prošla su sve nephodne servisne provere. Imaju osiguranje, navigaciju a ukoliko ste sa decom ne morate brinuti jer su sedišta za decu takođe opcija koju rent a car agencije nude. Na vama je da ne brinete i prepustite se čarima najboljih vozila dok obilazite znamenitosti širom naše zemlje. 

Categories: Rent a car, Turizam

Tags: , ,